Over mij / contact

Het ‘over mij’-gedeelte heeft het gevaar in zich dat je jezelf gaat ophemelen. Dat is niet mijn bedoeling. Het leek me nuttig om een idee te geven wie ik ben. Zo krijgen de Bijbelstudies en preken een gezicht en een achtergrond.

Ik werk voor de evangelische kerk in Kuurne. Na negen jaar voor de evangelische gemeente in Antwerpen gewerkt te hebben, maakten we in juli 2014 de overstap naar West-Vlaanderen. Een hele verandering! Ik ben veel bezig met onderwijs. Dat houdt zowel het zelf leren als het uitwerken van preken, Bijbelstudies, … in. Daarnaast heb ik nog heel wat taken op vlak van visie, organisatie, …

Voor de rest geloof ik dat God de mens (u) gemaakt heeft, van de mens (u) houdt en daarom Zijn Zoon Jezus naar de aarde gestuurd heeft om te sterven en dat Hij Zijn Zoon uit de dood opgewekt heeft. Hij hoopt dat de mens (u) ook van Hem houdt en verwacht van de mens (u) dat deze leert volmaakt te zijn (met de nadruk op ‘leert’ – dat houdt vallen en opstaan in).

Mijn hoop is dat deze blog en de Bijbelstudies en preken die u hier vindt, ervoor zullen zorgen dat u uw Maker beter gaat leren kennen en meer van Hem zal leren houden. Hij is onze aandacht en liefde, meer dan wie ook, waard.

 

U kan mij contacteren

Advertenties

8 gedachten over “Over mij / contact

 1. Mooie site Maarten, teksten met diepgang.
  We hebben elkaar ontmoet vorige zaterdag en wat gepraat. Maar spijtig was er vervolgens wat te veel lawaai om dieper te praten.
  Groetjes ook aan Marjolein.
  Willy.

 2. Beste meneer Hertoghs,
  Ik doe mijn eindwerkstuk over Jezus Christus, sinds u de bijbel hebt bestudeerd hoop ik dat u mij iets over de evangeliën kan vertellen. Kan dit per mail? Dan kan ik ook wat meer toelichting geven over mijn eindwerkstuk en mijn vragen.
  In ieder geval dank,
  Met vriendelijke groet,
  Midas Bosman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.